Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Ορισμός μελών στην Επιτροπή Ναρκωτικών του Υπουργείου Υγείας

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας  κ. Γεωργίου Γιαννόπουλου , εκδόθηκε η απόφαση Ορισμού των μελών της Επιτροπής Ναρκωτικών του Υπουργείου Υγείας. Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ 

Για να δείτε το "Νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις" πατήστε ΕΔΩ 

Το νέο ΔΣ της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας

Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.). Σκοπός του Ε.Κ.Α.Π.Υ. είναι ο κεντρικοποιημένος στρατηγικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός του οικονομικού και εφοδιαστικού κύκλου προμήθειας προϊόντων και υπηρεσιών, του συστήματος υγείας, καθώς και η παρακολούθηση και ο έλεγχος των αναλώσεών τους στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Επιστολή προς Επαγγελματίες Υγείας- Σημαντική πληροφορία για το φάρμακο ULTRA LEVURE

Επιστολή προς Επαγγελματίες Υγείας- Σημαντική πληροφορία για το φάρμακο ULTRA LEVURE (Saccharomycew boulardii)

 

Ενημέρωση προς τους Επαγγελματίες Υγείας από την εταιρεία Petsiavas που περιέχει σημαντική πληροφορία για το φάρμακο ULTRA LEVURE (Saccharomycew boulardii).

 

Μπορείτε να δείτε την επιστολή εδώ

Απομένουν 2 ημέρες για το WORKSHOP (επαναληπτικό) σχετικά με την «Συγκρότηση και Λειτουργία των ομάδων ΟΕΚΟΧΑ»


Απομένουν 2 ημέρες για το  WORKSHOP  (επαναληπτικό) σχετικά με την «Συγκρότηση και  Λειτουργία  των ομάδων ΟΕΚΟΧΑ»

Απομένουν 2 ημέρες για το WORKSHOP  (επαναληπτικό) σχετικά με την «Συγκρότηση και  Λειτουργία  των ομάδων ΟΕΚΟΧΑ» που διοργανώνει η ΠΕΦΝΙ στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, το Σάββατο 16/12/17 ( 12:00-17:00)

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» (1ος όροφος καρδιοχειρουργικής πτέρυγας, Εξοχή Θεσσαλονίκης).

Ενημέρωση Συναδέλφων – Επικαιροποίηση στοιχείων μελών


Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ενημέρωσης και ανανέωσης  της βάσης δεδομένων των μελών της ΠΕΦΝΙ, είναι σημαντικό να ενημερώσετε την ΠΕΦΝΙ  σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής υπηρεσιακών σας στοιχείων όπως : συνταξιοδότηση, πρόσληψη, μετάθεση, μετακίνηση, μετάταξη, παραίτηση,  λήξη σύμβασης ή παράταση σύμβασης για τους επικουρικούς φαρμακοποιούς κ.λ.π..

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την Αξιολόγηση Προϊόντων Ανθρώπινης Χρήσης

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας  με τίτλο : Aξιολόγηση και Αποζημίωση Φαρμακευτικών Προϊόντων Ανθρώπινης Χρήσης και άλλες διατάξεις. Για να δείτε νομοσχέδιο μπείτε στον ιστότοπο www.opengov.gr