Εγγραφή | Είσοδος

Δελτίο Τύπου για την Κοπή της Πίττας της Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

(Π.Ε.Φ.Ν.Ι.)

Μιχαλακοπούλου 99

115 27 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ/FAX: 210 77 53 104

Email: pefni@cosmotemail.gr

 

 

Αθήνα, 06/03/2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου για την Κοπή της Πίττας της Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Η Π.Ε.Φ.Ν.Ι. διοργάνωσε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το μεσημέρι, εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην «Εξοχική Ταβέρνα ο Χρήστος» στο Χαλάνδρι.

Με την παρουσία τους τίμησαν την Π.Ε.Φ.Ν.Ι. η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Γκάγκα Μίνα, η Μη Εκτελεστική Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κα Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κος Αυγερινός Αντώνιος, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΠΥ κος Αποστόλου Άρης, η Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κα Οικονόμου Μαρία, ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ κος Παπαδημητρίου Ολύμπιος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΠΥ κος ΓαλανάκηςΚων/νος.Την Ακαδημαϊκή Κοινότητα εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ κος Μυριανθέας Παύλος, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος και Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα Γείτονα Μαίρη, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κυρία Γαζούλη Μαρία, ο Ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας κος Υφαντόπουλος Ιωάννης και ο Ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κος Καρίκας Γεώργιος-Αλβέρτος.

Κατά την έναρξη της ομολογουμένως πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος συναδέλφων, απηύθυνε χαιρετισμό η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, η οποία ευχαρίστησε τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς για τη ουσιαστική συμβολή τους κατά την πανδημία COVID αλλά και γενικότερα για τις πολύτιμες υπηρεσίες, που διαχρονικά παρέχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ν.Ι κα Μακριδάκη Δέσποινα, η οποία ευχήθηκε καταρχήν στα μέλη του Συλλόγου και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Στη συνέχεια η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους εκείνους, που με τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία τους ενισχύουν και ενδυναμώνουν τις ενέργειες και τις δράσεις της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. και αναφέρθηκε σε όλες τις τρέχουσες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου. Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνολική προσφορά των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών κατά την περίοδο της πανδημίας και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να αναγνωριστεί από την Πολιτεία με έμπρακτες ενέργειες, που θα αναβαθμίσουν το ρόλο του Νοσοκομειακού Φαρμακοποιού στο Ε.Σ.Υ., με την πρόσληψη νέων συναδέλφων και την Οικονομική Αναβάθμιση του κλάδου. Ακολούθως προσκάλεσε την κα Οικονόμου Όλγα και τα μέλη του Δ.Σ για την πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας.

 


Η Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας

 

 

Μακριδάκη Δέσποινα

Παπανδρέου Βασιλική

 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Κυριακή, Μάρτιος 12, 2023