Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Άρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη υπερκαλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στο 4o Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών με θέμα “Κάνοντας τη Διαφορά μέσω Ηγετικής Καθοδήγησης και ορθού Management“, που διοργανώνει η Π.Ε.Φ.Ν.Ι. και θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι στις 10-12 Οκτωβρίου 2014.
 
Όπως ήδη γνωρίζετε, τα workshops αφορούν πεπερασμένο αριθμό συμμετοχών λόγω του διαδραστικού τους χαρακτήρα, με αποτέλεσμα με μεγάλη μας λύπη, να μην μπορούν να γίνουν αποδεκτές περισσότερες αιτήσεις συναδέλφων.
 
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. σας ευχαριστεί πολύ για το ένθερμο ενδιαφέρον και την αθρόα συμμετοχή σας και πιστεύοντας ακράδαντα στη “δια βίου εκπαίδευση”, δεσμεύεται να συνεχίσει τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επιστημονικών εκδηλώσεων όπου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν κι άλλοι συνάδελφοι.
 
ΣΗΜ.:Για τους συμμετέχοντες θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου και τις λεπτομέρειες μετάβασης.
 
Το Δ.Σ.της Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 9:30 στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ημερίδα που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Υγείας  και το  Εθνικό Δίκτυο Νοσοκομείων & Υπηρεσιών Προαγωγής Υγείας (ΕΔΝΥΠΥ).

Στην ημερίδα προσκαλούνται οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών & των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, καθώς επίσης οι Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας και οι Διευθυντές Φαρμακείων και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. 

Διαβιβαστικο ΥΠ. ΥΓ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ  30-4-14

Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα και Εργαστηριακές Ασκήσεις για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου στα Γαληνικά σκευάσματα.

Δείτε το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://eepurl.com/xu2xf

Το Σεπτέμβριο διεξήχθη το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Επιχειρησιακό Σχέδιο Παραγωγής Φαρμακευτικών Σκευασμάτων στο Νοσοκομειακό Φαρμακείο», βασισμένο στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών (ΕΑΗΡ). Την επιστημονική επιμέλεια του Σεμιναρίου είχαν οι κκ  Νίκου Κωνσταντίνα και Παναγή Ζωή.  Δείτε τις ομιλίες στους παρακάτω συνδέσμους:

program aspects of compounding porto heli

Seminar porto heli handbook

Workshops porto heli

Aislaitner Patients safety

Papadimitriou Unlicensed medicines

Skopelitis Quality assurance

Tsiata Managerial aspects

Avgoustakis Packing materials

DYG 82161 Nomothesia PhVigPolitis Egatastaseis_Eksoplismosi

Skolarikou SMF

Skolarikou Business Plan

Rekkas Sxediasmos Farmakeutikou Proiontos

Politis Egatastaseis_Eksoplismosi

Σελίδες