Εγγραφή | Είσοδος

Νέα

Το νέο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ

Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ το νέο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την απόφαση. 

Τα μέλη της Επιτροπής Εκπαίδευσης - Μετεκπαίδευσης του Κε.Σ.Υ.

Δείτε ΕΔΩ  την απόφαση για τον ορισμό των μελών  της Επιτροπής Εκπαίδευσης - Μετεκπαίδευσης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κε.Σ.Υ.) 

Ανασυγκρότηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Γεωργίου Γιαννόπουλου (δείτε την  ΕΔΩ ) ανασυγκροτήθηκε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών. Στη  απόφαση περιγράφεται το έργο της Επιτροπής . Η θητεία των 21 μελών που δεν έχουν αναπληρωτές λόγω της φύσεως του αντικειμένου , είναι τριετής. 

Nέα πρόσωπα στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων

Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η 4η τροποποίηση της σύστασης της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων . Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ 

Δωρεές κοινωνικών φαρμακείων σε νοσοκομεία του ΕΣΥ

Απο τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας εκδόθηκε εγκύκλιος για τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, σχετικά με την διαδικασία αποδοχής φαρμάκων και ιατροτεχνολογικού υλικού που προέρχεται απο  δωρεές  κοινωνικών φαρμακείων. 

Την εγκύκλιο βλέπετε ΕΔΩ

Ευχαριστήρια επιστολή του Διεθνούς Οργανισμού IHE προς την ΠΕΦΝΙ

Τις ευχαριστίες προς την ΠΕΦΝΙ  εξέφρασαν τα μέλη του Διεθνούς Οργανισμού IHE (Integrating the Healthcare Enterprise)  για την στήριξη και ενίσχυση που προσέφερε η Ένωση, στην τελευταία συνάντηση της Επιτροπής Προγραμματισμού (Planning Committee) του  Τομέας Φαρμακευτικής του διεθνή οργανισμού IHE, που έγινε στα Χανιά.

Σελίδες