Εγγραφή | Είσοδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Σεμινάριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών Πόρτο Χέλι 20-23 Σεμπτεμβρίου 2012

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο  ΠΕΦΝΙ 2012 με θέμα “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ” (20-21 Σεπτεμβρίου 2012) και το 5ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα «Οι Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί στο Μεταίχμιο των Αλλαγών στην Υγεία» (21-23 Σεπτεμβρίου 2012), που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.), στο Συνεδριακό Κέντρο ΑΚS, στο Πόρτο – Χέλι, ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους, με επιτυχία.

Στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο  ΠΕΦΝΙ 2012 με θέμα “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ” (20-21 Σεπτεμβρίου 2012) συμμετείχαν, ως εκπαιδευόμενοι,  φαρμακοποιοί που υπηρετούν σε φαρμακεία νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και, ως εκπαιδευτές,  ομιλητές από το Εθνικό Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), τοΠανεπιστήμιο Πάτρας, τον Ε.Ο.Φ. και την φαρμακοβιομηχανία.

Το 5ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα «Οι Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί στο Μεταίχμιο των Αλλαγών στην Υγεία» (21-23 Σεπτεμβρίου 2012), με προσκεκλημένους ομιλητές από το πανεπιστήμιο και οργανισμούς και φορείς Υπηρεσιών Υγείας,   παρακολούθησαν πολλοί επαγγελματίες υγείας από νοσηλευτικά ιδρύματα, την φαρμακοβιομηχανία και τον ευρύτερο τομέα των Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι παρουσιάσεις και τα συμπεράσματα και των δύο σεμιναρίων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.) www.pefni.gr και θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού «Νοσοκομειακή Φαρμακευτική».

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τετάρτη, Σεπτέμβριος 26, 2012