Εγγραφή | Είσοδος

Διεθνές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο (TACD):Οι Συνέπειες Της Κρίσης Στη Πρόσβαση Στα Φάρμακα: Η Κοινωνία Απαιτεί Δίκαιες Λύσεις

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Η διεθνής μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση TransAtlantic Consumer Dialogue (TACD) διοργανώνει διεθνές συνέδριο και εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Οι συνέπειες της κρίσης στην πρόσβαση στα φάρμακα: H κοινωνία απαιτεί δίκαιες λύσεις» (Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, 13 Δεκεμβρίου 2013, ώρα έναρξης 09:00).

Το συνέδριο αφενός, θα εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου, αφετέρου θα ασχοληθεί με την επεξεργασία προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θέτουν εμπόδια στη πρόσβαση των πολιτών στα φάρμακα και στις υπηρεσίες υγείας.

Το απογευματινό εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μία από τις σπάνιες ευκαιρίες για τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών να συζητήσουν με Έλληνες και ξένους ειδικούς αναφορικά με το πως μπορούν να οργανωθούν καλύτερα για να διεκδικήσουν πιο αποτελεσματικά την υλοποίηση των αιτημάτων τους. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε: http://a2mgreece.splashthat.com/.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε  το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τετάρτη, Δεκέμβριος 4, 2013