Εγγραφή | Είσοδος

Ενημέρωση συναδέλφων για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

pefni

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων η εκδήλωση της ΠΕΦΝΙ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση της ΠΕΦΝΙ τίμησε με την παρουσία του   ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης  Κουρουμπλής. Κατά το σύντομο αλλά περιεκτικότατο  χαιρετισμό του στην τελετή , ο Υπουργός  μίλησε με θερμά λόγια για το έργο και τις ακούραστες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί . Υποσχέθηκε την κατά προτεραιότητα προώθηση των προσλήψεων 80 φαρμακοποιών για τα φαρμακεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας. Επίσης ο Υπουργός υπογράμμισε  με ιδιαίτερη έμφαση ότι «άλλαξε το ύφος της εξουσίας στο υπουργείο Υγείας. Θα εμπεδώσουμε κλίμα εμπιστοσύνης και αυτό είναι ένα δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι, γιατί έχει να κάνει με την αξία και την αυταξία της ανθρώπινης ζωής».

Στην εκδήλωση  της ΠΕΦΝΙ παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας  Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Διοικητής  της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής Σταύρος Πεντέας, οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί και πρώην σύμβουλοι του Υπουργείου Υγείας Μπάμπης Καραθάνος και Αντώνης Αυγερινός , η Γενική Επιθεωρήτρια ΥΠΕΔΥΦΚΑ Γεωργία Γεωργιάδου , εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Γιώργος Παπάζογλου , η  Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Μαρία Καπετανίδου και ο Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Χάρης Ραυτόπουλος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Φεβρουάριος 19, 2015