Εγγραφή | Είσοδος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

(Π.Ε.Φ.Ν.Ι.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

 Μιχαλακοπούλου 99, 115 27 Αθήνα                            Τηλ/Φαξ: 210-7753104

http://www.pefni.gr                                                         E-MAIL: pefni@ath.forthnet.gr

 

 

 

Αθήνα  27-10-2011

Αρ. πρωτ.: 347

 

 

 

ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

 

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις κατέστησαν υποχρεωτική την πρόσκληση των μελών της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. σε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη 25/10/2011. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η Γ.Σ. εξελίχθηκε σε συνάντηση 20 συναδέλφων, ως εκπρόσωποι ενός ολόκληρου κλάδου, που μαστίζεται και υποβαθμίζεται από τους πρόσφατους νόμους.

Συνάδελφοι,

Το ενδιαφέρον δεν πρέπει πλέον να εκφράζεται με τηλεφωνήματα και μεμονωμένες κινήσεις. Πρέπει να ενεργοποιηθούμε, να ενωθούμε και να δράσουμε συλλογικά. Οι αποφάσεις αυτής της συνάντησης χρειάζονται την αποδοχή όλου του σώματος.

Μετά την Γ.Σ., έγιναν συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Υ.Κ.Α., οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι οι φαρμακοποιοί του Ε.Σ.Υ. δεν συμπεριλαμβάνονται στις διατάξεις περί εργασιακής εφεδρείας και βαθμολογίου, γιατί συνεχίζουν να ανήκουν στην Ιατρική Υπηρεσία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Παρ΄ όλα αυτά, το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. κρατά επιφυλάξεις και σχεδιάζει κινητοποιήσεις. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΕΦΝΙ μας επιβεβαίωσε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε απεργία κατά τη διάρκεια της απεργίας θα υπάρχει στα νοσοκομεία προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούνταιμόνο τα επείγοντα και όπου υπηρετεί ένας μόνο φαρμακοποιός, θα ορισθεί υπεύθυνος φαρμακείου από τον Διοικητή όπως γίνεται όταν παίρνει κανονική άδεια.

Συνεπώς, παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να αποστείλουν με τηλεομοιοτυπία (fax) στα γραφεία της ΠΕΦΝΙ, (210-7753104), μέχρι τις 7/11/2011,ονομαστική δήλωση πρόθεσης συμμετοχής ή όχι σε απεργιακή κινητοποίηση, γιατί η συνέλευση ήταν ολιγομελής και δεν ήταν δυνατό να ληφθούν τόσο σοβαρές αποφάσεις.

 

 

Για το Δ. Σ.  ΠΕΦΝΙ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

         ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗ MSc                                 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗMSc

 

 

 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Οκτώβριος 27, 2011