Εγγραφή | Είσοδος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

(Π.Ε.Φ.Ν.Ι.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

 Μιχαλακοπούλου 99, 115 27 Αθήνα                            Τηλ/Φαξ: 210-7753104

http://www.pefni.gr                                                                     E-MAIL: pefni@ath.forthnet.gr

Αθήνα  27-10-2011

Αρ. πρωτ.: 346

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Επειδή στην πρόσφατη απογραφή των Δημοσίων Υπαλλήλων ( https://apografi.gov.gr/ap), στο ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από την πραγματική καταγραφή των στοιχείων των φαρμακοποιών, που υπηρετούν στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας στον κλάδο των Φαρμακοποιών Ε.Σ.Υ., ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι θα πρέπει να προβούν άμεσα στις παρακάτω ενέργειες :

  1. Έλεγχος της καταγραφής και διόρθωση/επικαιροποίηση (όπου απαιτείται) των Στοιχείων Υπηρεσιακής Κατάστασης. Στην θέση α) «Φορέας Οργανικής Θέσης» και παράγραφο «Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού που υπάγεται ο υπάλληλος» θα πρέπει να αναγράφεται «ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ». Στην θέση γ) «Στοιχεία Θέσης» και παραγράφους: «Κλάδος» θα πρέπει να αναγράφεται «ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΣΥ», «Ειδικότητα» θα πρέπει να αναγράφεται «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ», «Βαθμός» θα πρέπει να αναγράφεται «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ»  ή «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Α» ή «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Β», ή «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Γ» και «Θέση Ευθύνης» θα πρέπει να αναγράφεται  «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ» για τους συναδέλφους που προΐστανται και «Δεν βρίσκω την θέση ευθύνης μου», για τους υπολοίπους.
  2. Εκτύπωση και κατάθεση στο Τμήμα Προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος, που υπηρετούν, των διορθώσεων/επικαιροποίησης, ώστε να βεβαιωθούν ηλεκτρονικά από τους υπευθύνους Δ/ντες Προσωπικού
  3. Αποστολή «ερωτήματος-αιτήματος» προς την Κοινωνία της Πληροφορίας http://apografi.gov.gr/employee, για την κάθε περίπτωση που οι επιλογές δεν εμφανίζονται ή/και η αίτηση/βεβαίωση τους έχει οριστικοποιηθεί και δεν μπορούν να παρέμβουν, με την φράση: «Μετά από έλεγχο των στοιχείων μου παρατηρώ ότι υπάρχουν παραλείψεις και σφάλματα και παρακαλώ όπως αυτά αποκατασταθούν. Επισυνάπτω σχετικό αρχείο/έγγραφο αίτησης».

Επισυνάπτονται σχετική αίτηση και παράδειγμα ορθής συμπλήρωσης των στοιχείων, για όλους τους συναδέλφους.

Με τιμή

 Για το Δ. Σ.  ΠΕΦΝΙ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗ MSc                                 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗMSc

 

 

 

 

 _______________________________________________________

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ:

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΕΦΝΙ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΗΤΡΩΟΥ KAI ΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Οκτώβριος 27, 2011