Εγγραφή | Είσοδος

Επιστολή Του Υφυπουργού Υ.Κ.Α Κου Τιμοσίδη Προς Τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κ. Ρέππα

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Στις 4 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Τιμοσίδης απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ρέππα με θέμα: «Ένταξη του ειδικού Κλάδου Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών ΕΣΥ στις εξαιρέσεις εφαρμογής του ν. 4024/2011».

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι πρέπει να εκδοθεί συμπληρωματική εγκύκλιος στην ήδη εκδοθείσα, σχετικά με τον νόμο 4024/2011 που να εξαιρεί τον κλάδο των νοσοκομειακών φαρμακοποιών του ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα :

«Εγκύκλιος 2η

Θέμα: Κατάργηση κενών οργανικών θέσεων πολιτικού προσωπικού με σχέση εργασίας δημόσιου δικαίου.

Στη σελίδα 14 στους κλάδους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων να προστεθεί και ο κλάδος νοσοκομειακών φαρμακοποιών ΕΣΥ

 

Εγκύκλιος 3η

Θέμα: Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 34…

Στη σελίδα 19, στις εξαιρέσεις, στην παράγραφο που αναφέρεται στο προσωπικό των νοσοκομείων να προστεθεί και το επιστημονικό προσωπικό

 

Εγκύκλιος 4η

Θέμα: εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 33

Στις εξαιρέσεις εφαρμογής του  άρθρου, στη σελίδα 34, στο εδάφιο β να προστεθεί και το επιστημονικό προσωπικό, όπως ρητά αναφέρεται στο εδάφιο β, της παραγράφου 7, της διάταξης του άρθρου 33 του νόμου.»

 

Και συνεχίζει:

«Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν πολύ μικρό κλάδο (αριθμεί σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας 242 φαρμακοποιούς), μεγάλης σημασίας για τον έλεγχο των φαρμακευτικών δαπανών, επισημαίνουμε ότι αν δεν γίνουν άμεσα οι αναφερθείσες διορθώσεις κινδυνεύουν να μείνουν νοσοκομεία χωρίς κανένα φαρμακοποιό και άλλα νοσοκομεία χωρίς οργανικές θέσεις φαρμακοποιών».

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τετάρτη, Νοέμβριος 23, 2011