Εγγραφή | Είσοδος

Επιχείρηση Ανοιχτές Πόρτες "Σωτηρία"

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Από την ημέρα των εγκαινίων της (Ιούνιος 1905), η «Σωτηρία» τάχθηκε στην υπηρεσία της νεοελληνικής κοινωνίας. Προμαχώνας του Ελληνικού Αντιφυματικού Αγώνα, μετεξελίχθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σε σύγχρονο Γενικό Νοσοκομείο. Πάντοτε ανοιχτή στις κοινωνικές προκλήσεις και έτοιμη να συνδράμει στους τομείς της εποπτείας της τον πάσχοντα πολίτη, η «Σωτηρία» ανοίγει τις πύλες της στο ευρύ κοινό, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα: για να ενημερώσει, να ξεναγήσει και να προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις (σπειρομέτρηση, μέτρηση κινδύνου οστεοπόρωσης.

Στην «Επιχείρηση Ανοιχτές Πόρτες» οι Παθολογικές, οι Πνευμονολογικές, η Καρδιολογική, η Θωρακοχειρουργική, η Ψυχιατρική και όλες οι υπόλοιπες Κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", θα ενημερώσουν για το αντικείμενο της δουλειάς τους και θα απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών (πρόληψη, θεραπεία, χρόνια παρακολούθηση), αλλά και θα παρουσιάσουν μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και υπηρεσίες υγείας που συντελούνται στο Νοσοκομείο και που ο διερχόμενος από τη λεωφόρο Μεσογείων ίσως ούτε φαντάζεται...
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα πραγματοποιηθούν και δύο ξεναγήσεις στο Μουσείο της "Σωτηρίας", μία στις 12μμ και μία στις 4μμ.

Σας περιμένουμε!!!

https://www.scribd.com/doc/246557525/13-11-14

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Παρασκευή, Νοέμβριος 14, 2014