Εγγραφή | Είσοδος

Ημερίδα της ΠΕΦΝΙ στην Θεσσαλονίκη στις 18 Ιανουαρίου 2020

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΕΦΝΙ στα πλαίσια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης διοργανώνει Ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο "ΜΕΤ" , το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.00 π.μ. - 17.00 μ.μ., με θέμα:

«Ηγεσία, Στρατηγική, Σχεδιασμός, Αξιολόγηση: Αναγκαίοι πυλώνες για την παροχή ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας από το Νοσοκομειακό Φαρμακείο»

Σκοπός της Ημερίδας είναι η δημιουργία ομάδων που θα  μπορέσουν να λειτουργήσουν εμπνευσμένες από μια χαρισματική ηγεσία και υπό την καθοδήγηση της διοίκησης για την υλοποίηση των στόχων  του Νοσοκομειακού Φαρμακείου. Κάθε Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός θα πρέπει να έχει ως πυξίδα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Σε αυτή την Ημερίδα μέσω των παρουσιάσεων και του εργαστηρίου θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αυτοαξιολόγηση του φαρμακοποιού και στην κατάρτιση σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη του Νοσοκομειακού Φαρμακείου με την χρήση του Εργαλείου Αυτοαξιολόγησης (Self Assessment Tool).

Μέσω της βιωματικής αλληλεπίδρασης στο εργαστήριο θα γίνει αναφορά σε «Καλές Πρακτικές» και από την συζήτηση των συναδέλφων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους θα δοθεί σε όλους η δυνατότητα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης εικόνας δράσεων σε ένα ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στην Ελλάδα.

 Μπορείτε να  δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία της ΠΕΦΝΙ μέχρι την Παρασκευή 10/ 1/2020 ( με mail, fax ή τηλέφωνο).

Για οποιαδήποτε ερώτημα μπορείτε να  επικοινωνήσετε με την κα Στέλλα Γκώγκου  (τηλ. 2313-323221) ή με τη γραμματεία της ΠΕΦΝΙ.

 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Δευτέρα, Δεκέμβριος 23, 2019