Εγγραφή | Είσοδος

Προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις Φαρμακοποιών και βοηθών

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Ξεκίνησαν σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής για την Προκήρυξη 2Κ/19 για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες περιλαμβάνεται και σημαντικός αριθμός Φαρμακοποιών . Η προκήρυξη 2Κ /2019  αφορά σε  1.116 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ πλην γιατρών. Συγκεκριμένα προκηρύσσονται  110 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 458 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, 381 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 167 Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν το ένα τρίτο των θέσεων Π.Ε.  αφορούν σε φαρμακοποιούς (37 στο σύνολο) σε νοσοκομεία σε ολόκληρη την χώρα ενώ άλλες 30 Θέσεις αφορούν σε ΔΕ Βοηθούς Φαρμακείων που είναι  επίσης μεγάλος αριθμός σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ειδικότητες .

Η ΠΕΦΝΙ συνεχίζει τις προσπάθειες της  τόσο για την πλήρη επάνδρωση των Νοσοκομειακών Φαρμακείων , με επιστήμονες Φαρμακοποιούς αλλά και βοηθούς , όσο και για την ανάδειξη του σημαίνοντος ρόλου του Νοσοκομειακού Φαρμακοποιού , για την λειτουργία των Νοσοκομείων αλλά κυρίως και για την παροχή ορθής και αποτελεσματικής φαρμακευτικής  αγωγής στους ασθενείς .

Οι θέσεις που αφορούν τους Φαρμακοποιούς περιέχονται στις σελίδες από 171 μέχρι  173 και για τους ΔΕ Βοηθούς Φαρμακοποιιών στις σελίδες από 198 μέχρι 200 (με κίτρινο φόντο)

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ  και την τροποποίηση ΕΔΩ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τρίτη, Απρίλιος 9, 2019