Εγγραφή | Είσοδος

>Συνάντηση Των Προέδρων Των Ενώσεων Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών Στο Μάαστριχ, Ολλανδίας

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

===================================================================

Ελεύθερη μετάφραση
——————

Ευρωπαϊκή Ένωση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών

Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων
κ. Λάκκα

Αγαπητέ κ. Λάκκα,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω οτι σκοπεύουμε να προγραμματίσουμε το 14 Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στη Μπαρτσελόνα, Ισπανία το 2009.
Ειλικρινά ελπίζω να μπορέσετε να παρακολουθήσετε αυτό το Συνέδριο και εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών σας ενημερώνω οτι θα είναι μεγάλη τιμή για την ένωσή μας εάν η ένωσή σας θα μπορούσε να ορίσει ένα μέλος για την Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή ώστε να συμμετέχει στον καθορισμό του επιστημονικού προγράμματος, των ομιλητών, την εκτίμηση των εργασιών και τις θεματικές ενότητες για τις παρουσιάσεις και τα σεμινάρια.

Θα ήμουν ευγνώμων εάν κατά την διάρκεια του Συνεδρίου (στο Μααστριχ), μερικά από τα μέλη του Προεδρείου της ΕΑΗΠ και εγώ, θ έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο Γεύμα Εργασίας των Προέδρων, που οργανώνεται στο συνεδριακό κέντρο του Μάαστριχ την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου από τις 12:30 – 14:00. Η συνάντηση θα γίνει στην Αίθουσα Τύπου.

Αυτή η συνάντηση διοργανώνεται για να ενημερωθούν οι τοπικές ενώσεις σχετικά με την μελλοντική ανάπτυξη της ΕΑΗΡ, το συνέδριο, το περιοδικό, την ιστοσελίδα και ειδικότερα την Ακαδημία.

Είναι στις προθέσεις της ΕΑΗΡ να αναπτύξει περαιτέρω τις σχέσεις με τις τοπικές (ενώσεις) των χωρών και να δει πως αυτές οι συνεργασίες μπορούν να αναπτυχθούν και ποια υποστήριξη είναι απαραίτητη για μελλοντικές συνεργασίες Κατά την διάρκεια αυτού του γεύματος εργασίας θα προβληθεί μια παρουσίαση στρατηγικού περιεχομένου και θα εκτιμήσουμε την συμμετοχή σας ή ενός εκπροσώπου σας που θα μας ενισσύσει στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και να έχουμε μια αλληλεπιδραστική συζήτηση.
Προς το τέλος Ιανουαρίου θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά. Εαν έχετε κάποια συγκεκριμένη ημέρα/ώρα που είναι εύκολο για εσάς (ώστε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά) παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο -email μαζί με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την επικοινωνία.

Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε εσάς ή έναν εκ των εκπρόσωπόν σας στο τρέχων συνέδριό μας στο Μάαστριχ της Ολλανδίας.

Ελπίζοντας σε μια επωφελή συνεργασία,

Με τις καλύτερες ευχές,

Jacqueline Surugue

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2008