Εγγραφή | Είσοδος

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών (Υβριδικό Συνέδριο)

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω – εκ μέρους του ΔΣ της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών που διοργανώνουμε στις 12-14 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο DU LAC στα Ιωάννινα, με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις: Ο νοσοκομειακός Φαρμακοποιός ως εγγυητής της ασφάλειας ασθενών».
Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο από το χώρο τους. Ο κλάδος μας διαχρονικά -αλλά και στη κρίσιμη περίοδο της πανδημίας COVID-19- απoδεικνύει έμπρακτα την ουσιαστική του υποστήριξή στις ανάγκες των ασθενών, του Συστήματος Υγείας , της κοινωνίας εν γένει. Αν και λόγω της πανδημίας δεν έχουμε επανέλθει πλήρως στην πρότερη κανονικότητα, οι επιστημονικές συναντήσεις πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν για τους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς το βήμα για γόνιμη ανταλλαγή γνώσεων και δια βίου εκπαίδευσης. Η ενεργός συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις της ΠΕΦΝΙ, μας ωθεί να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το επιστημονικό πρόγραμμα. Έτσι και φέτος, η θεματολογία και οι εισηγήσεις επιφανών επιστημόνων σε θέματα που μας αφορούν θα αποτελέσουν τη βάση ανάπτυξης ιδεών και εμπειριών. Η συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της επιστημονικής μας κοινότητας και θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του Συνεδρίου. Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΦΝΙ, το οποίο φιλοδοξούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, δίνοντας μας την ευκαιρία να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο, να εμπνευστούμε και να σχεδιάσουμε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα από την πανδημία για τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς της Ελλάδας και της Ευρώπης. Παράλληλα ευελπιστούμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον της Φαρμακευτικής Επιστήμης στην χώρα μας Σας περιμένουμε όλους –με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία - κοντά μας!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δέσποινα Μακριδάκη Πρόεδρος

ΠΕΦΝΙ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου


To 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 12-14 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center. Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο από το χώρο τους.
Στην περίπτωση της φυσικής παρουσίας συνέδρων απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο στο χώρο του συνεδρίου αρκεί η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.


Το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.


Για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο απαιτείται προεγγραφή. Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διαδικτυακής μετάδοσης του Συνεδρίου.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ακολουθώντας το 80% πληρότητας της αίθουσας.


Σύνδεσμος εγγραφής
https://projector-web.gr/everest/gr/pefni-2/registration
Φορέας Διοργάνωσης
Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.)
Μιχαλακοπούλου 99,
11527 Αθήνα
email: pefni@cosmotemail.gr
www.pefni.gr


Γραμματεία Σεμιναρίου
Everest Travel & Congresses
Λυκούργου 14-16, 10552, Αθήνα
τηλ: 2103249242
email: conference@everesttravel.gr
www.everesttravel.gr

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Δευτέρα, Νοέμβριος 1, 2021