Εγγραφή | Είσοδος

EAHP Statements of Hospital Pharmacy Survey 2018

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση και αξιολόγηση της αρχικής έρευνας (EAHP Statements surveys) 2015, 2016 και 2017, φέτος ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο των ερευνών που θα μας δώσει την ευκαιρία να μετρήσουμε την πρόοδο στην εφαρμογή της «Ευρωπαϊκής Διακήρυξης της Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής» (European Statements of Hospital Pharmacy).  Η έρευνα του 2018 (EAHP Statements of Hospital Pharmacy Survey 2018) αποσκοπεί στη διερεύνηση των τμημάτων 1ο (Εισαγωγικά άρθρα και διοικητικά θέματα), 3ο (Παραγωγή και σύνθεση) και 4ο (Υπηρεσίες κλινικής φαρμακευτικής) της «Ευρωπαϊκής Διακήρυξης της Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής» (European Statements of Hospital Pharmacy).

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αφορά μελέτη, η οποία  είναι σημαντική για την εσωτερική διαμόρφωση της εφαρμογής της «Ευρωπαϊκής Διακήρυξης της Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής» (European Statements of Hospital Pharmacy)  στην χώρα μας, καθώς και για τη σύγκριση της εφαρμογής της με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά. 

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση της έρευνας είναι η Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα  Ευσταθίου Σταυρούλα τηλ. 6974552331 mail: refstathiou@gmail.com    ή και απευθείας με τη γραμματεία του EAHP, (Isabel.valero.guerrero@eahp.eu).

 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018