Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

2 Μέρες από το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών

Απομένουν 2 μέρες από το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. με θέμα: «Κλινικές Δεξιότητες των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στις Υπηρεσίες Υγείας» που θα πραγματοποιηθεί στις 23-26 Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο «Macedonia Palace» στην Θεσσαλονίκη.
Τελικό Πρόγραμμα Συνεδρίου

Προσυνεδριακό Σεμινάριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Σχολής/ 23 Απριλίου 2015 (12.00-15.00- Macedonia Palace)

Η ΠΕΦΝΙ στα πλαίσια του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών με θέμα: « Κλινικές Δεξιότητες των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στις Υπηρεσίες Υγείας» που γίνεται 23-26 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη «MAKEDONIA PALACE» διοργανώνει ειδικό σεμινάριο για φοιτητές Φαρμακευτικής με στόχο την ενημέρωσή τους για το ρόλο και τις δυνατότητες της νοσοκομειακής και κλινικής φαρμακευτικής σήμερα.

Το σεμινάριο έχει την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ

Ενημέρωση συναδέλφων – Πρόσκληση σε Γ.Σ. – Τροποποίηση Καταστατικού


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΦΝΙ καλεί τα μέλη της σε έκτακτη γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, και ώρα 11.00. στο ξενοδοχείο «MAKEDONIA PALACE», (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη). Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η  τροποποίηση του καταστατικού της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.