Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οδηγίες προσαρμογής των πρωτοκόλλων για κλινικές δοκιμές.
Εν όψει της άμεσης εφαρμογής και στη χώρα μας του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων της ΕΕ, από 25.5.2018, η ΕΕΔ διευκρινίζει τα εξής (Πατήστε ΕΔΩ )
 

Έναρξη λειτουργίας μητρώου για την Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία


 

Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΠΠΥ η έναρξη  λειτουργίας  του μητρώου είναι από την  1η Σεπτεμβρίου 2018 και η τήρηση του είναι υποχρεωτική για όλους τους αιματολόγους .

Ανάκληση KΙOVIG SOL.IV.INF 100mg/mL και ΗΥQVIA SOL.INF 100MG/mL

Την ανακληση των φαρμάκων "KIOVIG SOL.IV.INF 100mg/mL" και "HYQVIA SOL.INF 100MG/mL" ανακοίνωσε ο ΕΟΦ.Η ανάκληση των προϊόντων αυτών γίνεται μετά τη γνωστοποίηση της εταιρείας για εντοπισμό θετικού στον ιό HBV αιμοδότη.

Αίτημα συνάντησης ΠΕΦΝΙ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Αίτημα συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν τον κλάδο με αφορμή και την αποκάλυψη του κυκλώματος παράνομης διακίνησης φαρμάκων, απέστειλε  η Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Δελτίο Τύπου ΠΕΦΝΙ για το κύκλωμα παράνομης διακίνησης φαρμάκων

Με αφορμή τη δημοσίευση και τις συνεχιζόμενες εξελίξεις στο θέμα της αποκάλυψης του κυκλώματος παράνομης δικίνησης φαρμάκων η Π.Ε.Φ.Ν.Ι. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Η ΚΥΑ για την καλλιέργεια και επεξεργασία ινδικής κάνναβης

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τους όρους και προϋποθέσεις για την καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης. Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ. 

On-line εφαρμογή Αυτοαξιολόγησης της EAHP για τους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς

Η on-line εφαρμογή Αυτοαξιολόγησης επιτρέπει στους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς να αξιολογήσουν το επίπεδο της εναρμόνισης με τη Διακήρυξη στο εσωτερικό των νοσοκομείων στα οποία εργάζονται.

Μέσω της αξιολόγησης των φαρμακείων τους, οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί μπορούν να αντιληφθούν κ να αξιολογήσουν την τρέχουσα κατάσταση μέσα στα νοσοκομεία τους, αλλά επίσης θα μπορέσουν να καταλάβουν σε ποιό στάδιο βρίσκεται το φαρμακείο και το νοσοκομείο τους συγκριτικά με την ίδια τους τη χώρα.

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών - Τελικό πρόγραμμα


Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. με θέμα: "Βαδίζοντας προς το κοινό Ευρωπαϊκό όραμα για τη Νοσοκομειακή Φαρμακευτική. Διεπιστημονική συνεργασία ως παράμετρος επιτυχίας" θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Μαΐου 2018  στο ξενοδοχείο "Elite City Resort", στην Καλαμάτα. Επικύρωση αίτησης διοργάνωσης εκδήλωσης από Ε.Ο.Φ. (9695/31-01-2018)

ΕΟΦ : Μειωμένη διαθεσιμότητα προϊόντων πλάσματος και ανοσοσφαιρινών

Ο ΕΟΦ ενημερώνει ότι τα προϊόντα ανθρώπινης λευκωματίνης και ανθρώπινης φυσιολογικής ανοσοσφαιρίνης παρουσιάζουν μειωμένη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά με αποτέλεσμα να καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερής η κάλυψη των αναγκών ασθενών. Για τον λόγο αυτό ο ΕΟΦ καλεί τους επαγγελαμτίες υγεάις να είναι προσεκτικοί στην χορήγησή τους .