Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Άρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

1ο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο ΠΕΦΝΙ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Π.Ε.Φ.Ν.Ι. θέλοντας να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες ξεκινά διαδικτυακό τρόπο επικοινωνίας και εκπαίδευσης.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο οποίο θα ασχοληθούμε με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα: «Η αναμέτρηση με τον Sars-CoV-2 στο νοσοκομειακό περιβάλλον». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, από τις 17:30 έως τις 20:00 και στη διάρκειά του θα έχετε την ευκαιρία υποβολής ερωτημάτων, μέσω chat.

25th ANNIVERSARY EAHP CONGRESS GOES VIRTUAL!

Την διαδυκτιακή - εικονική διοργάνωση του συνεδρίου της ανακοίνωσε η ΕΑΗΡ, για τις 23-28 Μαρτίου 2021, παρέχοντας στους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς τη δυνατότητα για νέες εκπαιδευτικές εμπειρίες, από την ασφάλεια του χώρου τους, σε ένα δυναμικό εικονικό συνεδριακό περιβάλον. Την εντυπωσική ανακοίνωση της ΕΑΗΡ μπορείτε να δείτε εδώ.

18 Νοεμβρίου Ευρωπαϊκή Ημέρα Αντιβιοτικών

Η μικροβιακή αντοχή στα αντιβιοτικά αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα και απειλή για τη δημόσια υγεία. Η European Association of Hospital Pharmacists (EAHP) και η ΠΕΦΝΙ τονίζουν τη σημασία των ομάδων επιτήρησης των αντιβιοτικών (antibiotic stewardship), στις οποίες ενεργά μέλη είναι οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί.

Online Σεμινάριο Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών (ΠΕΦ)

 

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο "From Regulatory to Pharmacovigilance: Pharmacovigilance referrals and regulatory framework with focus in oncology" στις 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17.00-21.00.