Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Διεθνές Συνέδριο Με Θέμα «Πώς Εγγυόμαστε Την Πρόσβαση Στα Φάρμακα Στην Ελλάδα;»

Η οργάνωση TransAtlantic Consumer Dialogue (TACD), με την υποστήριξη του ευρωβουλευτή Νίκου Χρυσόγελου, των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» και των «Γιατρών του Κόσμου» Ελλάδας, διοργανώνει διεθνές συνέδριο στην Αθήνα, με θέμα: «Πώς εγγυόμαστε την πρόσβαση στα φάρμακα στην Ελλάδα;».

Δελτίο Τύπου Για Τις Νέες Ταινίες Γνησιότητας Των Φαρμάκων

Παρουσιάσθηκαν στις 23/5/2013 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά,  τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΦ κ.Παναγιώτη Βασιλάκη και την Αντιπρόεδρο του ΕΟΦ  κ. Μαρία Σκουρολιάκου,  οι νέες ταινίες γνησιότητας των φαρμάκων.

ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΦ η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) εισήγαγε μια νέα διαδικασία επισήμανσης προϊόντων που θα βρίσκονται υπό ιδιαίτερα στενή παρακολούθηση από τις ρυθμιστικές αρχές. Αυτά τα φαρμακευτικά προϊόντα περιγράφονται ότι θα «υπόκεινται σε πρόσθετη παρακολούθηση».

Ενημέρωση Για Προσλήψεις Επικουρικών Φαρμακοποιών & Βοηθών Φαρμακείου

Αναρτήθηκαν οι αποφάσεις για την πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού στις 7 Υγειονομικές περιφέρειες. Σύμφωνα με αυτές εγκρίθηκαν 43 θέσεις Επικουρικών Φαρμακοποιών και 26 Επικουρικών Βοηθών Φαρμακείου.

16o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

To 16o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο με θέμα: «Το Φάρμακο Ίαμα στην Κρίση» πραγματοποιείται από τις 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 στο Γκάζι (Αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84», Αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού», Κτήριο Δ1